söndag 30 maj 2010

En avkopplande helg

Hej alla mina vänner!
Efter en avkopplande helg måste jag börja förbereda mig för en ny arbetsvecka. Det börjar sjunga på sista versen med denna termin på dagis. Blev uppvaktad med denna söta blomma av min barngrupp. Tack snälla, söta ungar! Kommer att sakna er sedan vi skiljs åt...
.
Nu har vi fört vår husvagn till sin säsongsplats där den får stå hela sommaren, med undantag av en mindre resa vi skall göra med den i juli.
Vädret denna helg har inte varit det bästa, ca 12 grader och regn. Jag och gubben har bara njutit av lugnet och att vi faktiskt haft lång tid i husvagnen. Alla måsten har varit borta och vi har sovit mycket, badat strandbastu, grillat, druckit lite vin, fiskat med barnen, spelat spel, läst böcker och tidningar, tittat på tv... ja, allt trevligt som hör caravanlivet till. Längtar till nästa gång vi slipper dit och koppla bort vardagen.
.
Väl här hemma tog jag en runda i trädgården för att se vad som börjat blomma under helgen. Bjuder igen på lite nya bilder därifrån.
Önskar er alla en fin vecka!
.
Kramar


8 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Oj så sugen jag blir på husvagnslivet nu, men vi får vänta med att flänga iväg med det där caravanmärket! Det är tokmycket jobb den här veckan, men det brukar gå om man tar en sak i taget. På lördag kväll bär det iväg. undrar vilken säsongsplats du finns på! Ha en fin vecka!

Moster och jag sa...

Vilken härlig helg du haft! Det är såna som batterierna blir laddade av igen. Fast vädret inte visat sig från den bästa sidan, tyvärr!!
Jätte fin blomma du fått av dina dagisbarn, förstår att du kommer att sakna dem.
Ha en bra vecka! kram Maj-Gun.

Lotta i S-vall sa...

Låter som en riktigt mysig helg :)
Önskar dej åxå en fin arbets vecka

Ha de gott

Lilith sa...

måste vara härligt att kunna åka iväg till husvagnen och koppla av från vardagen ett tag! :) Låter som om ni haft en riktigt skön helg.
Visst är det härligt nu när det är så mycket som blommar där ute! Vad är det för blomma på den 6:e bilden? verkligen läcker färg! Vilka fina blommor du fått av din barngrupp!
Du har en award som väntar på dig hos mig! :)
Ha en fin början på sommaren!

Jenny sa...

Hej Monica!
Vad fint det blommar i din trädgård:)

Låter så mysigt o avkopplande med husvagnssemester, vilken cool skylt ni har;)

Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Kraam Jenny

alegni sa...

jag undrar om ni håller till på samma ställe som en släkting till mig? är ni vid havet eller vid en sjö?

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin blomma du fått av din barngrupp !
Låter som om ni hade en riktigt skön helg i husvagnen :)

StrandviksVillan sa...

Där mina föräldrar har sommarstugan finns en camping med säsongsplatser.
Vi ska låna en husbil som vi ska köra genom Sverige och Danmark. Första gången, så det är spännande!