torsdag 28 oktober 2010

Äntligen tillbaka!

Gissa om jag saknat min dator när den varit ur spel i över två veckor. Ikväll fick jag tillbaka en tom dator. Uppdateringen av virusprogrammet hade ställt till det rejält och reparatören hamnade tömma den helt, för att få ordning på problemet.
.
Sen har jag saknat er och bloggandet också. Hela tiden har jag kommit på bra idéer till blogginlägg, men nu är de inte aktuella att skriva om längre. Jag har enbart haft tillgång till gubbens jobbdator några kvällar och kunnat kolla e-post och annat nödvändigt. Nu är jag nyfiken på alla fina blogginlägg ni gjort som jag missat och måste reservera tid under helgen att läsa ikapp vad ni sysslat med.
.
Här hemma har jag fått städhjälp. :o)
I alla fall går det att önska att min nya städ-ängel skulle ta hand om kaoset som vanligen råder i vårt hushåll. Hon ser i alla fall ivrig ut att vilja hjälpa till med sin trasa och mattpiska i högsta hugg. När jag hittade skylten "Bless this mess" visste jag genast att den skulle hänga med städ-Tilda.


.
Nu är klockan midnatt och jag behöver min "skönhetssömn" för att orka imorgon. I helgen blir det garanterat nytt inlägg bara tekniken fungerar!


10 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Välkommen tillbaka och skönt att du har din dator igen! Jag har alla möjliga tildor, men någon som städar åt mig har jag inte! Skulle vara trevligt att komma till ett städat hem idag efter jobbet. Ha en fin fredag! ♥

Millan sa...

Kul att se att du är tillbaka igen!
Så fin din städängel blev, jag är så imponerad av allt fint du gör!
Kram Millan

Black Iris sa...

Vilken söt städ-Tilda. En sån skulle jag behöva som vakar över mig när jag dansar med dammsugaren.

Kram Maidi

Nyanser av vitt sa...

Vad skönt att datorn fungerar igen. Vilken underbart söt städhjälp.Kul att du är med i min utlottning.
Ha en fin helg
Kram Agneta

Louise sa...

Roligt att du är tillbaka!! En sådan städ-Tilda skulle gärna få flytta in hos oss! Söt!!

Käranån sa...

Din städtilda är jättesöt!! Jag skulle verkligen behöva en sån. Bra att du fått datorn tillbaka man är ju så beroende av den numera...
Det är mitt täcke som hänger vid Sinooperi;)

alegni sa...

vilken mardröm att starta om från scratch med en ny dator! jag ska snart få en ny jag också, men den ska se likadan ut som min gamla när jag trycker igång den första gången. fat chance, säger gubben, eftersom en massa program ska uppdateras... jag kommer att vara ett nervvrak innan jag vänjer mig vid allt.
borde kanske ha en liten tildaängen som lugnar ner mig mellan varven ;)
välkommen tillbaka!

Nette Cecilia sa...

Välkommen tillbaka har saknat dig i bloggvärlden,kram Nette

Livet på Vestergård sa...

Välkommen tillbaka!
Vilken fin städ-Tilda du har gjort.
Ha en skön söndag! Kram Kicki

Lotta i S-vall sa...

Välkommen tillbaka :)
Har saknat dina mysiga inlägg

Ha de bäst