tisdag 12 april 2011

Sytt smått till sovrummet

Hej vänner! .

Här duggar inte inläggen så tätt just nu. Vet inte vart tiden tar vägen, men det känns som om det alltid är måndag eller fredag. Lika fort som arbetsveckan börjat tar den slut och samma är det med veckosluten. I helgen hann jag sitta vid symaskinen en liten stund. Sydde nåt smått till sovrummet. Tygbokstäver med texten DREAM gjorde jag denna gång. Tidigare har jag sytt bl.a. döttrarnas namn. Här finns de och även länken till mönstret.

Bokstäverna fick sällskap av några vimplar i vita och rosa nyanser.(Ja, jag vet det är en dålig bild!) ;-)
Ha en trevlig väntan på påsken mina vänner!

5 kommentarer:

alegni sa...

flitens lampa lyser hos dig som vanligt!
fina bokstäver, precis som luvan i förra inlägget!
kram

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint du har gjort, bokstäverna är så gulliga.
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Dina inlägg duggar alldeles lagom. Jag märker att jag har fått litet tid att kommentera. Vilket pillergöra, men fin med alla dina bokstäver! Dream on! Snart blir det husvagnstider! ♥

Gudrun sa...

Hej Monica!
Visst är det så att tiden bara försvinner, fort som bara den. Bäst att vara medveten om det för då kan man stanna upp en liten stund i dagen och njuta av det som händer.
Härliga påskliljor.

Så fint du har sytt, ett härligt ord, dream. :)

Önskar dig en riktigt fin kväll.
Kram.

Black Iris sa...

Du är inte ensam.. Den här tiden finns det så mycket annat att göra än att blogga och som du säger så försvinner ju tiden så fort.
Vad fint du gjort det där på väggen. Fotograferandet är inte alltid så enkelt. Jag får alltid anlita "gubben" när jag vill få till en bra bild..

Kram Maidi