lördag 22 oktober 2011

Livet i vardagsrummet

Hejsan!
Länge sen jag sist uppdaterade eller besökte bloggvärlden.Dagarna bara flyger iväg och nu är det inte många veckor kvar till jul.

Hemma i vardagsrummet har det igen skett förändringar. En gungstol har flyttat in som jag sytt nytt tyg till. Gungstolen är gubbens arvegods.
Nu fick jag min andra kudde från Zelected by houze. (Kika in via länken!)
Enjoy this moment, this moment is your LIFE
Vi har ju inget soffbord numera, utan med soffan kom en pall som vi använder som bord. Under mina två lediga dagar på höstlovet besökte vi bl.a. Ikea när vi var norrut och där hittade jag en snygg bricka att ha på pallen.
Ovanför pianot har jag ramat in släkten. Förutom att jag har mina älskade barn på väggen har jag nu också foton på min o. gubbens föräldrar, far- o morföräldrar.

Nu är lördagsfriden på intågande och jag får njuta i mitt "nya" vardagsrum. Imorgon blir det "däckjumppa" när våra bilar måste få däcken bytta. Vi lär ha vintern på antågande!

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Så hemtrevligt med gungstol!
Och släktfoton på väggarna gör hemmet personligt, det gillar jag. Vi har många foton på våra släktingar på olika ställen i huset.
Kram Eva

alegni sa...

de kuddarna gillar jag givetvis!
gungstolen är också fin. ärligt talat så hade jag nog inte för ett år sedan trott att jag någon gång skulle skriva det om en gungstol, men så där ändras man. oftast p.g.a. av bloggvärlden...
kram

Livet på Vestergård sa...

Så fint med de samlade fotona där vid pianot!
Här är däckbyte på en av bilarna på gång.
Kram Kicki

Black Iris sa...

Gungstol har jag alltid önskat mig, men de tar ju sån plats tyvärr.
Fint med alla inramningarna..

Kram Maidi

Moster och jag sa...

Så mysigt du har det hemma hos er. Fotona för pianot ser så fina ut.
Gungstol skulle jag också gärna ha hemma hos oss.
Ha det bra i höstmörkret!! Kram Maj-Gun!!