tisdag 16 februari 2010

En väska i pasteller och vintervyer

Hej på er alla!
Hoppas ni har lika soligt och vackert som vi har det här idag. Var en runda till stan och hittade denna underbara kanna som jag bara måste ha. Nu är jag överförtjust i pasteller och blommigt. Det piggar upp i denna vintertid som annars är så färglös. Undrar över hur det kan komma sig att jag gillar ex. rosa igen. För ett antal år sen var jag helt allergisk för den färgen, men man ändras med åren. Märker att jag älskar ex. Greengate-produkter och de går ju bra ihop med Tilda! Äger dock inget från Greengate ännu men kanske så småningom...
En pastellig väska med mönster från Tildas Landstedt har jag också knåpat ihop. Den var jätterolig att sy. Nu fick jag användning av lite gamla tyg- och spetsbitar igen.
.
Här kommer lite mera vintervyer. Visst är all denna snö vacker att se på, men jag väntar verkligen på att den skall börja smälta!
.
Gammal lada som vi flyttat till vår gårdsplan. Vi har två sådana. Den ena används som vedlider och den andra är redskapsbod.
.
.
Dessa två bilder är tagna nära där jag bor. En gammal "höbärgnings-manick" står insnöad vid en gammal ria.
Ett kärrhjul vid en gammal sommarstuga.
Tycker det är sån nostalgi i dessa två kort. .
Här är vår lekstuga för tillfället. Fotot tagit i mörker. Ingen vill ta sig dit i det snödjup som nu råder.
.
Jätteroligt att så många vill vara med i min tävling och än har ni tid på er att delta!
Kramar

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vad fin din väska i pastell blev.
Kannan är jättefin också. Jag har inte så mycket rosa i mitt hem men nu tycker jag att det är snyggt med lite rosa. Det ger vårkänsla tycker jag.

Louise sa...

Jag är också litet förundrad eftersom jag inte gillar rosa förut men nu märker att jag gärna smyger in lite smått rosa...om inte annat så någon blomma :O) Väskan blev söt!

Lilith sa...

Vilken söt väska! Och kannan var jättefin, påminner om en liten porslinspotta jag fått av mamma en gång i tiden.
Nog kan man ha lite rosa nu till våren, det är fräscht och fint! Jag har också funderat på det där, det man inte gillade förr är plötsligt hur fint som helst, och vice versa! Men det är ju bra att man kan ändra sig!
Fina vinterbilder! Vi hade också en gammal lada på gården, men plockade ner den ifjol när vi skulle bygga bastu på just den platsen. Nu står vi i valet och kvalet om vi ska bygga upp den igen till sommaren eller skaffa en ny... Visst är det fint med gamla lador, men den var i te i så bra skick längre så flera stockar borde bytas ut, nytt tak, ny dörr osv. Förrådsutrymme behöver vi absolut, så vi får se hur vi gör.
Ha det så bra! :)

Käranån sa...

Hej! Så fin väskan är i paseteller och spets. Jag är inte nån "rosa" person, men då jag syr frossar jag i rosa och pasteller!
Fina vinterbilder, tycker om höst och vinter, men nu börjar t.o.m. jag bli trött på snö och kyla!!

Agneta sa...

Fina vinterbilder! Men i mars tycker jag vårsolen kan visa sig.
Roligt att du är med i min tävling.

Karin / Livsluft sa...

Hej!
Tack för din rara kommentar inne hos mig!Kul att du vill vara med i min tävling också!
Va härligt pysslig du är!:-)Din pastellväska är underbar och att bara kunna sy ihop en sådär är avundsvärt.Ja och en massa annat fint som jag såg i bloggen också.Det är härligt med den skaparkraft som finns på olika vis och som man får ta del av i bloggarna.Jätteskoj!
Nu önskar jag dig en riktigt skön helg!
/Kram Karin