fredag 19 februari 2010

En vecka fylld av pyssel och roligheter

Igen är det fredag och min lediga vecka är slut. En riktig lyxvecka har det varit då jag både hunnit pyssla och vara borta nästan varje kväll utan barnen. Både symöte, partylite-kväll och till sist utekväll med arbetskamraterna.
.
Det sistnämnda var bland det roligaste jag gjort på länge. Först hade vi bokat olika kosmetolog-behandlingar och nu borde ni se mina naglar. Har nämligen unnat mig fransk manikyr, så nu sitter jag här och bara spretar med fingrarna! Efter kosmetologen var vi ut och äta och hade trevligt. Länge sen jag skrattat så mycket! Jag önskar att alla kunde hade lika bra gemenskap med sina arbetskamrater som jag.
.
Här kommer lite av mina syprojekt. Det har blivit en hel del återanvändning i mina små projekt nu. Konstaterade att jag måste säga farväl till mina Greenhouse-favoritjeans, för nu var de så uppnötta att jag bara inte kunde använda dem längre. Istället för att slänga dem i soporna satte jag saxen i dem och sydde ett hjärta och en väska. Väskan sydde jag mest på skoj och kan inte tänka mig att använda den, men storasyster blev överförtjust. Tog bort dragkedjan, fodrade med ett randigt tyg och sydde axelrem av byxlinningen.
.
För ett par veckor sen stickade jag denna mössa till storasyster.Busenkelt med stora stickor och grovt garn. Tog ett par timmar så var den färdig.
.
Denna maskot sydde jag på begäran av storasyster. Det finns nån typ av nyckelhängare som ser ut ungefär såhär och är populära bland barn och ungdomar just nu. Ingen snygging enligt mig, men nu hänger den på storasysters väska och hon gillar den.
.
Till sist vill jag påminna om min tävling och önska er en trevlig helg!
.
Kramar

4 kommentarer:

Agneta sa...

Grattis!
Du har vunnit trädgårdskalendern hos mig. Skicka din adress via e-posten i min blogg så skickar jag kalendern till dig nästa vecka.
Ha en fin helg!

Lyckoslanten sa...

Hej Monica! Vilka fina hjärtan och trevlig väska du har sytt! Ja, fransk manikyr skulle sitta bra, men tror inte jag har framgång där. Önskar dig en skön helg! ♥

alegni sa...

hej! vad roligt att du lämnade ett spår hos mig så att jag hittade hit. alltid kul att hitta nya finlandssvenska bloggare :)
jag ska kika vidare i din blogg. ha en skön helg trots kölden!
h. ingela

Louise sa...

Fina hjärtan och väska!! Skulle vara ganska skönt att bli ompysslad av en kosmetolog...och middag efteråt med goda arbetskamrater skulle också sitta fint! ha en skön weekend!