lördag 4 september 2010

Lyckliga lördag!

Lördagkväll och vi har haft en jättefin dag! Bästa lördagen nånsin påstod storasyster. Förmiddagen gick åt till shopping, mest kläder blev det till oss båda. Hemma väntade gubben och lillasyster som hade tillrett en köttgryta som puttrade i ugnen. Under tiden vi väntade på att den skulle bli färdig blev det ett besök till vår simhall här i stan. Det var för härligt att simma i utebassängen i solskenet. Fick riktigt södernfeeling med utepool i september. Avstressande som bara den och va skönt att igen komma tillbaka till gamla vanor med simning och zumba en gång i veckan!
.
Tycker jag är urdålig på att få in blogginlägg om jag jämför med många andra. Somliga har ju nya inlägg varje dag och jag hinner aldrig kommentera som jag skulle vilja. Ursäkta ursäkta min lathet, men jag har så mycket annat att hinna med än sitta vid datorn varje dag! :o)
.
Min trädgård har ju mer eller mindre fått vila denna sommar när vi prioriterat husvagnslivet. Jag har inte ens haft sommarblommor i år, för ingen skulle ha vattnat dem. Endast gräsklippning har det blivit när vi varit hemma. Nu blir det skärpning och imorgon skall vi bl.a. förnya några jordgubbsplantor. Jag vill också köpa ett plommonträd, för ett sånt har jag inte ännu. På trappan har jag gjort lite höstfint med små planteringar och en ny lykta. Detdär silveraktiga "gräset" i den ena krukan är faktiskt en curryplanta och doftar starkt och gott.
.
.

Sen har jag förstås hunnit sy lite. Små Tilda-hjärtan blev det som jag visserligen tänkt använda först till julen i en bukett med granris. Ganska pilligt jobb och efter att jag hade gjort dem färdiga kom jag på att skaffa mig en genomskinlig symaskinsfot. "Min symaskinsförsäljare" var så trevlig att han till och med gav mig två sådana helt gratis! De svart/grå/vita hjärtanen skall jag ge till min bästa vän T för att hon faktisk är världens bästa vän! Kram vännen! Hon har ett underbart snyggt hem, där allting är inrett i svartvitt. Har försökt få henne att börja blogga, men hon bara fnyser åt mig! ;-)

.
Nä vet ni vad, nu får det räcka med bloggande för ikväll. Skall istället mysa med ett glas vin framför tv:n!

14 kommentarer:

Vform sa...

"Vänner är blommor i livets trädgård"
Såå söta små hjärtan :)

Njut av kvällen!

Lyckoslanten sa...

Jag kan säga så mycket som att jag skulle aldrig ha haft tid att blogga innan mina barn hade gått ut grundskolan! ;o) Jättefina små hjärtan! Vänner ska man värna om!
Ha en skön helg! ♥

Livet på Vestergård sa...

Blogga ska man göra när man känner för det. För min del kan det bli pauser emellanåt, för man har ju så mycket annat runt sig också!
Fina hjärtan!
Kram Kicki

Anonym sa...

Söta hjärtan :)
Blogga, ja det gör man när lusten faller på eller ......
Vänner är bland det bästa som finns.

Ha e trevlig helg :)

Lotta i S-vall sa...

Anonym nä men fort o fel , det är jag det :o))

Än en gång
Trevlig helg :)))

Louise sa...

Blogga ska man göra så att det känns bra...inte som ett måste! Söta små hjärtan åt hjärtevännen! Om hon inte vill börja blogga kanske du kan få ta något foto från hennes hem och visa på din blogg :) Skön söndag!

Anonym sa...

Tusen tack på förhand för de sötaste hjärtan !! Du är också den bästa vän man kan ha ! :) Kramar T.
ps. nää, nån blogg ska jag inte börja med... men jag e ju på FB o jag tycker det är redan ganska duktigt av mej... ;)

FräckaSyster sa...

Hej!
Kul att du vill vara med i min utlottning!

Att skriva ett inlägg ska bara komma av sig självt. Det blir inget bra om man ska tvinga fram ett inlägg. Det har jag lärt mig =)

Ha de så bra!
Kram Jenny

Anonym sa...

hej, vad kul att du vill vara med i min tävling.

Jag önskar dig en fin vecka som kommer!

kram/Mira

Black Iris sa...

Håller med dig. Många får in flera inlägg på en dag så när jag själv har tid att kika runt så är hela sidan fylld med inlägg. Lite svårt att hänga med är det allt men det gör nog inget om man missar en del.
Bästisar är roligt att ha men jag har inte heller lyckats få mina vänner att förstå hur roligt det är att blogga.

Maidi

AnnHelen sa...

Hej! Du är nog en mycket flitigare bloggare än jag, vet inte om jag snart måste lägga ner hela bloggen. Sen var jag ju och lovade att skriva en blogg om livet som företagande kvinna, det skall jag hålla på med i 2 månader från oktober..som annars ochså är min brådaste tid på året..kanske jag slår ihop de 2 bloggen då. Kul att läsa att er lördag var skön och lyckad, trots att ni nyss har haft tunga dagar. Blir nästan avundsjuk på min syster som får så fina hjärtan.. Hoppas du slipper o komma på torsdagkväll,
kram,
-A-

alegni sa...

nätlivet är en riktig tidstjuv, så du gör nog klokt i att prioritera annat medan barnen är små. när barnen kommer upp i den åldern mina är i nu, har man gott om tid att ägna sig åt annat.
fina hjärtan du sytt!
hoppas du fick en avkopplande söndag. kram
ingela

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fina hjärtan du har gjort! Dom kommer snart att vara till pass, snart är julen kommen!
Agneta kram

Mammasblommor sa...

Blogga ska inte vara ett måste, utan något man gör när man har tid och lust! Kul att ni fick en skön och härlig lördag! Så fint på trappan med lyktan och planteringarna! Curryplantan är härlig, jag har också en sådan!
Vilka jättefina hjärtan du gjort!
Ha en trevlig ny vecka!
Kram Margot