söndag 1 maj 2011

Sköna maj välkommen!

Hej, hoppas ni haft en fin första maj!

Äntligen har vi maj månad här. Snödrivorna börjar vara borta och i blombänkarna blommar både blåsippor och krokus. Tussilagon hittas i dikeskanten och violer har jag satt vid ytterdörren.


Under påskhelgen och fram till nu har vi jobbat med vedklyvning. Bakom vårt hus tog vi omkull två stora gamla träd. Det mesta av riset brände vi upp i påskbrasan, men en del har jag pysslat nåt av som jag ska visa i nåt senare inlägg. Bakgården känns ganska tom när dessa träd är borta, men jag hoppas den kommande grönskan skall täcka bortfallet.

Förutom att jobba hemma på gården har vi inlett husvagnssäsongen och fört vagnen till sin sommarplats. Där har vi hunnit fira både en del av påskhelgen, gubbens födelsedag och nu vappen.
Önskar dygnet hade flera timmar så jag skulle få tid att kommentera hos er andra. Ser att jag fått flera nya följare och önskar er hjärtligt välkomna!

.

Ha en fortsatt fin vår!


5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Visst är det skönt att det är maj.Det är så roligt för varje ny blomknopp man upptäcker.
Roligt att ni är i gång med husvagnssäsongen.
Kram Kicki

Anelias hantverk sa...

Härligt att vi äntligen kommit in i Maj och får njuta av alla blommor och grönska i naturen!
Ha en fin dag!

Snäckskalsdalen. sa...

Oh så mycket vår det är på dina bilder, det där första när våren är skir och inte riktigt har startat upp så där våldsamt som den gjorde här i förra veckan. Men idag har vi det kallt så det stannar kanske upp lite och det tycker jag är skönt.
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Verkar som om du inte alls ligger efter med blommor etc. även om du finns längre norrut! Vi har kommit så långt att husvagnen har kommit ur vintervilan och vi har städat ur och bara väntar på första turen!
Ha en skön vecka! ♥

alegni sa...

flera timmar i dygnet önskar jag också så här års. undrar var man kan lägga in beställning på sådant? jag tycker man kunde dela upp året lite bättre, d.v.s. så att sommardygnen var längre än vinterdygnen. det skulle ändå gå jämnt ut i slutändan ;)
kram