söndag 31 juli 2011

Vardagen kallar!

Semestern är slut och imorgon blir det jobb och dagis igen. Trist, men på samma gång skönt. Endast storasyster har några veckor ledigt innan skolan börjar. Vi har haft några fina veckor med sol, bad, resor, utflykter och husvagnsliv. Under juli månad har vi sovit mer i husvagnen än här hemma och nu längtar jag till helgen igen när vi får återvända dit.


Idag får mitt inlägg handla om bostadsmässan som i år pågår är här i vår stad. Ett besök dit gjorde vi i fredags. En massa foton tog jag och detta är ett litet plock av sånt som jag gillade. Ingen närmare presentation, utan bilderna får tala.
Idag gjorde vi ett besök till PiratePark som finns i närheten av bostadsmässan. En Elvis-utställning hade de där.Ett skepp var byggd till restaurang/hotell. Sedan fanns där ett spökskepp med diverse läskigheter. Här kan ni se både snällare och lite dummare sjörövare! ;-)
Vi återkommer snart!


5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vilken tur att ni delar med er av foton från bostadsmässan här i blogglandia. Det blev inget besök för mig men nu har jag fått en glimt i alla fall.
Ha en fin arbetsvecka!
Kram Kicki

Anelias hantverk sa...

Ljuvliga bilder med vackra inredningar och nya bostäder!
Ha en bra arbetsvecka!

Lyckoslanten sa...

Visst är husvagnslivet avkopplande! Men det är ju alltid skönt att komma hem igen... tills längtan tar vid igen!
Ser att du har kategoriserat bilderna från mässan. Jag är glad att vi fick till ett besök där. Ha det så gott nu med veckorutinerna! ♥

Louise sa...

Du har fångat mycket fint på bild! Ha det gott!

Nette Cecilia sa...

Trevligt med mera bostadsmässa ,hoppas jobbet gått bra idag ,kramis ,Nette