söndag 13 maj 2012

Morsdag!

Idag har vi fått fira en solig och fin morsdag. Kaffe på säng blev det imorse och glatt sjungande flickor kom upphoppande i sängen med sina handlagade kort. Härligt!
Storasysters kort pryddes av en flitigt städande tant (kanske jag?) och en jättefin dikt som hon själv skrivit. Lillasyster har ritat när mamma är och plockar blommor med sina flickor. "Pappa hadd lömma tii heim" sa hon. Lillasysters kort innehöll även en inbjudan till ett besök på en husdjurspark tillsammans med andra dagismammor och barn.
På tal om pappa i huset så var hans morsdagsgåva (förutom rosen högst upp) ett 10 gångers kort till en konditionshall. Ska bli spännande att pröva på, men nu borde jag hitta en kompis att ta med, för ensam vågar jag knappast stega in dit.
.
Härom veckan blev jag också jätteglad åt ett brev som damp ner i brevlådan. Den var fylld med underbara kort som jag vann hos Vform . Tusen tack Vivan för de fina korten! Jag tror att nån av dem kommer att få en ram och får fungera som tavlor. Speciellt gillar jag den med ett dörrhandtag och texten "Hemmet är där kärleken finns".
.
Hoppas ni haft en fin morsdag!

2 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Så roligt att du vann de där korten! Finns det något mer värdefullt än barnens egengjorda morsdagskort! Och... hade jag bott närmare skulle jag faktiskt göra dig sällskap till konditionshallen! ♥

Moster och jag sa...

Grattis till vinsten från Vform.
Så härliga morsdagskort du fått.
Även jag skojade med mina barn om de hade glömt att göra morsdagskorten;0).
Fick bara en fnys från dem (13 & 15 år).

Jätte fin present du fick av pappan i huset...Jag skulle gärna göra dig sällskap också...