söndag 28 mars 2010

Kalas var det här...och snö-ras!

Godkväll alla bloggvänner!
Jag har inte hunnit med nåt bloggliv under hela helgen, för här har det varit kalas och en hel del annat strul.
.
Lillasyster har haft en massa gäster hela dan till sitt 2-års kalas.
I år blev det en Hello Kitty-tårta. Jättesmart med dessa bilder nuförtiden som går att lägga rakt på grädden och dekorationen är klar. Kika in här , en massa trevligt för den bakglade och här beställde jag även tårtbilden.
.
.
Nu har vi en stor och trött två-åring hos oss som fått en massa presenter. Bästa presenten var väl en leksaks-tvättmaskin och dessa söta crocs som hon gått med hela dan. Få se om hon vill ta bort dem när hon skall och sova!
.
.
Över till nåt helt annat som inte alls är lika roligt. Vintern börjar ju ge med sig så småningom och nu har det både regnat och hållit plusgrader. På fredagkväll hände detta. Snön föll ner av baksidan på vårt hus och tog brandstegen med sig. Vilket brak det var kan jag upplysa! Gubben fick krypa upp på taket och kolla skadorna och byta ut några tegelpannor som ramlat ner. Otroligt vilken kraft och tyngd det finns i snön när den kommer i rörelse!Skönt med ledig vecka nu före påsk. Nu hoppas jag på lite mer tid att pyssla igen.

Kramar

5 kommentarer:

Lotta i S-vall sa...

Å vikken gullig tårta, va lycklig lill tösen ska ha blivit :)
Super söta crocs åxå.
Jo nog 17 är det tyngd o kraft i naturen,

Ha en riktigt trevlig ledighet.
Kram kram

Anonym sa...

Tack för ett trevligt kalas ! :)
Kram T.

Lyckoslanten sa...

Charmig tårta och gulliga Crocs! Oj så tokigt det gick med stegen! Men nu händer det saker med snötäcket, som krymper allt eftersom! Ha en fin början på veckan!

alegni sa...

vilken fin tårta tvååringen fick!
så otäckt med stegen som rasade ner, men vilken tur att det inte gick värre! vi får hoppas att det inte blir fler vintrar som den här, för den har nog ställt till med mycket elände landet runt :(

Jenny sa...

Hej Monica!
Vilken fin tårta o presenter Lillasyster fick på sin 2-årsdag:)

Läskigt med snön som rasade ner från taket, tur att ingen stod nedanför!

Ha en trevlig påskvecka!

Kram Jenny