måndag 15 november 2010

Farsdagshelg

Hej alla vänner! Hoppas ni haft en fin farsdagshelg.
.
Vi hade en fin avstressande helg här hemma. Som vanligt uppvaktades far med kaffe på säng på morgonen. På eftermiddagen bjöd vi våra föräldrar på mat här hemma. Riktigt skönt att alla kom till oss för en gångs skull och man inte behövde köra från det ena kaffekalaset till det andra.
Far uppvaktades med blommor och fina kort av döttrarna.
Lillasyster hade gjort ett handavtryck på dagis och inne i kortet fanns en biljett till ett träningspass vid vår närliggande konditionshall!
Storasysters kort var gjort i form av en plånbok och innehållet var just precis det som pappa har i sin riktiga plånbok, allt från körkort till fiskekort!
.
Sedan till klagomålsavdelningen. (Visst finns den här?)
För tillfället börjar jag vara ganska trött på att äta antibiotika. För ett par veckor sen åt jag en dunderkur (8tabl./dag!) mot en envis magbakterie. Igår fick jag börja på en ny kur mot en annan åkomma och nu även sjukskriva mig ett par dagar! Sitter här hemma och fullkomligt längtar till arbetet. Far hän alla bacilluskor!
"Imorgon är en ny dag av resten av livet" står det på en disktrasa som blivit en prydnad ovanpå spisfläkten. Må den avsluta detta inlägg med hopp om en friskare morgondag!
.
Sköt om er!

7 kommentarer:

Gudrun sa...

Hej Monica!
Det lät som en riktigt mysig dag igår.

Det där med sjukdomar är ett elände och att äta antibiotika är inte kul. Det är lika här, har tre dagar kvar och det har knappt vänt.
Nu håller jag tummarna för oss att vi får bli super starka och friska.
Krya på dig.
Kram

alegni sa...

uj, vad trist det låter med antibiotikakurerna. hoppas de tar kål på alla bakterier nu.
vad skönt att ni slapp ligga på vägen hela farsdagen. vi firade också endast på hemmaplan, det gör vi förresten alltid. brukar komma ihåg min far i jakobstad med ett kort och ett telefonsamtal den här dagen, makens far är borta sedan lääänge.
kram

Livet på Vestergård sa...

Bra ide´att bjuda hem föräldrarna så behöver man inte stressa runt.
Hoppas nu att du får bli fort frisk!
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Farsdagen kom och gick och ni har firat den på bästa sätt med gulliga barnhandsavtryck och vackra kort1 Hoppas bacilluskorna far bort genast! Ha det! ♥

Nette Cecilia sa...

Hoppas dina baciller försvinner snart ,nu verkar det som jag också hittat någonting det rinner ur min näsa ,har inte tid med det nu ,kram Nette

Käranån sa...

Så gulliga kort dina barn har gjort åt sin far!
Hoppas att du kryar på dig snart, det tar på krafterna att vara sjuk länge!

Louise sa...

Trist med antibiotikakurer!! jag är också hemma i flunssa ;( vad mycket gott du bjöd på till dina symötesvänner :) det där med kondeneserad mjölk sku vara roligt att prova på ;)