söndag 4 juli 2010

Caravanliv med lite tango!

Hej hopp i sommarvärmen!
Visst är det ett fint semesterväder vi fått. Jag har njutit vid vår husvagn hela helgen och varit riktigt lat. Hela vår camping var fylld till bristningsgränsen för där ordnades caravanarnas tangomarknad. Vi engagerade oss inte i själva tävlingen mer än att vi var och lyssna på finalisterna som sjöng. Vem vinnarna var har jag ingen aning om. Tango hör inte till mina intressen precis, men visst kan jag dansa tango om jag måste.

Som sagt har jag varit lat hela helgen och bara njutit. Ett störningsmoment har vi dock haft. Denna söta lilla tallstekel hade flyttat in med sin familj i den stora tallen bredvid vår vagn. Ja, o den familjen var inte så liten. Vi hade dem i hundratal krypande på vårt förtält och det lät som om det skulle ha duggregnat när barrbitar föll ner som de mumsade på.
Helst satt vi inne i förtältet i skydd för larverna när vi inte var vid stranden. Simmat har vi gjort en hel del , faktiskt simpremiär för mig denna sommar. När det började lugna ner sig på campingen idag och alla tillfälliga gäster åkte hem, beslöt vi oss för att flytta vår husvagn ett tiotal meter bort för att slippa larverna. Puh...vilket slit i denna hetta att riva ner förtältet med golv och flytta allt en liten bit, men nu är vi utom räckhåll för steklarna ! Gubben har en vecka jobb ännu, så nu får jag hålla mig hemma med mina flickor.
Önskar alla en riktigt varm och skön julivecka!
.
Kramar


4 kommentarer:

Moster och jag sa...

Inte så roligt att flytta hela ekipaget men det blir nog bättre där. För inte är det roligt med massa larver.
Även jag har badat den här helgen men det var över midsommar som min simpremiär var i år.
Njut av din semester!!

Livet på Vestergård sa...

Hoppas ni slapp larverna på er nya plats!
Jag har ännu inte tagit mitt premiärdopp denna sommar. Jag får nog se till att få det gjort denna vecka med så varmt väder som det ser ut att bli.
Ha en bra dag!Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Oj, så ni hamnade mitt i tango och larvinvasion! Nu kanske båda är ett minne blott! Även här jobbar gubben en dryg vecka! Ha det gott i värmen även du! ♥

Louise sa...

Här har det också varit dopp på programmet, både morgon- och kvällsdopp till och med! usch för sådana småkryp...Ha det gott!