onsdag 14 juli 2010

Lata dagar

Kall vinter - varm sommar verkar vara ett påstående som är på sin plats just nu. Vilken otrolig hetta vi haft de senaste dagarna som bara fortsätter. Vår familj har hållit till vid husvagnen nära till stranden och bara latat oss. Enda störningsmomentet har varit alla bromsar som funnits i massor!
.
Kvällarna vid vår camping har varit trolska när vinden har lagt sig.En dag var vi bjudna till våra bekantas sommarvilla som ligger nära där vi har husvagnen. En helt underbar villa har de som är i byggnadsskedet ännu. Det var nästan för hett att sitta på deras fina brygga.
Tack M&R m.fam. för en trevlig dag! :o)
.
Lite har jag pysslat trots hettan. Hittade en hel påse med virkade mormorsrutor i mina gömmor. Nu har jag fäst alla trådar på lapparna och borde börja sy ihop dem till något.
.
Till sist ett litet jättegott tips. Om ni gillar att använda grillen måste ni bara pröva på Ernst recept på "stompabröd". Så gott och så enkelt att göra. Här hittas receptet.
Till brödet blev det en fräsch sallad, grillad havslax, gräddfilssås och en iskall öl.
Mmm...så gott!
Eftersom jag är hemma igen några dagar är det massor att göra. Tvätta kläder och sköta om trädgården måste göras om vi skall kunna dra iväg på nya äventyr igen!
.
Soliga hälsningar


5 kommentarer:

Moster och jag sa...

Det ser riktigt smaskigt ut, det måste jag nog också pröva.
Dessa eländiga bromsar som förstör vår härliga sommar. Blir helt galen då de flyger runt en hela tiden.
Ha det bra på era nya äventyr!
Kram!!

Anonym sa...

Det var roligt att ni kunde komma och hälsa på!! Och tack för den fina korgen!

/maria

Lyckoslanten sa...

Visst är husvagnsliv fantastiskt avkopplande! Vi hade inga insekter alls som störde där vi har varit. Nu är vi hem och tvättar och laddar batterierna för en ny tripp nästa vecka!
Ser väldans gott ut det där ni åt! Ha det så skönt i helgen! ♥

Livet på Vestergård sa...

Ser gott ut! Vilka sköna dagar vi haft med så fantastiskt väder.
Härligt med husvagnen vid stranden :)

Black Iris sa...

Vad duktig du är som pysslar i värmen och så här i semestertider.
Jag har varken haft tid eller möjlighet till pysslande på flera veckor men nu börjar det klia i fingrarna. Får ta igen allt när vardagen återgår till den vanliga lunken.
Stompabrödet måste jag testa för det ser gott ut.

Kram Maidi